• Română
  • English

Testimoniale

În ceea ce privește acest workshop, sunt foarte mulțumită de câte am învățat în doar câteva zile. Sunt absolut fascinată de câtă pasiune puneți în ceea ce faceți și cu cât drag ne explicați. Chiar dacă răspunderea și oboseală cădeau pe umerii voștri, v-ați păstrat profesionalismul, dar și zâmbetul pe buze.
Anonim
participant Knots&Sutures aprilie 2014, Bucurest
Sunt foarte încântată de toată activitatea, de echipa minunată, de toate cunoștințele pe care le-am dobândit de la voi. Cred că îmi vor fi de folos pentru practica de vară. De asemenea, mi-ar plăcea să mă alătur echipei SSCR. O să vă laud și o să vă recomand cu căldură din toate puctele de vedere. Felicitări!
Ancuta Bratu
participant Knots&Sutures noiembrie 2013, Bucurest
Chiar mi-a placut foarte mult,desi nu ma asteptam..sincer..m-am simtit intre prieteni;preparatorii/instructorii au stiut sa ne faca sa simtim acceptati explicandu-ne fiecare etapa,pas cu pas si unii dintre noi au invatat sa lucreze in echipa;prezentarile au fost scurte,la obiect si expuse intr-un mod concis-exceptie a facut ultima dintre prezentari(laparotomia si parietorafia)care nu mai voiam sa se termine.desi m-am mai intalnit cu majoritatea notiunilor prezentate si unele situatii,fiind din nou prezentate am reusit sa le fixez un pic mai mult si sa pun in ordine ceea ce stiam-asa cum sir william osler ne spune ca valoarea experientei nu consta in a vedea multe,ci a vedea cu intelepciune.. unii dintre noi au suturat mai cu rabdare si atentie,altii s-au chinuit cu tensiunea in fir sau chiar cu grosimea soriciului-daca nu voia sa intre,nu intra si gata!:))altii ,sa le stea "pacientul"pe masa-ce sa-i faci daca voia sa fuga(nu l-a legat asistenta bine :-p)-asadar trebuie sa ne adaptam fiecareui pacient,fiecarei situatii si sa facem asa cum simtim ceea ce stim mai bine;) william osler ne invata ca practicarea medicinei este o arta,nu un troc;o chemare,nu o afacere;o chemare in care imlicarea afectiva este pe masura solicitarii intelectuale;cel mai adesea,cea mai buna parte a lucrului tau nu va avea nimic de a face cu licori si prafuri,ci cu exercitarea unei influente a celor puternici asupra celor slabi,a celor cu verticalitate asupra celor vulnerabili,a celor intelepti supra celor naivi
Georgiana Iov
participant Knots&Sutures mai 2009, Bucurest
The 3 days was very good planed as they followed 'a red wire'. Very, very interesting and nice & really liked the work that the assistance were doing... I don't have anything to complain on the instruments & the pig... I am very happy and satisfied by these 3 days & of the professors, doctors & students involved - did a very good work! Extra plus to my instructor Larisa...
Amel Jumppanen
participant Knots&Sutures - English Module mai 2009, Iasi
Am impresia că workshopul acesta mi-a dat energie toată săptămâna și în fiecare zi abia aşteptam să mă întorc, ceea ce înseamnă că a fost SUPER! Prezentările au fost foarte bune, atât cele practice, cât și cele teoretice, iar informaţiile sunt tare folositoare. Felicitări pentru organizare!
Anonim
participant Basic Surgical Skills decembrie 2014, Bucurest
Per total, a fost o experiență foarte plăcută și utilă. Am rămas cu foarte multe noțiuni atât teoretice, cât și practice. Am învățat lucruri noi, tehnici noi și am pus la punct lucrurile deja știute. Foarte util acest workshop! Cu siguranță voi mai participa la altele organizate de voi. Țin să vă felicit pentru munca depusă și pentru bunăvoința cu care ne-ați explicat. Vă mulțumesc!
Anonim
participant Basic Surgical Skills noiembrie 2014, Bucurest
Sunt foarte încântată de acest workshop. Este exact ce mi-am dorit și mă bucur că am fost acceptată!
Anomim
participant Basic Plastic and Reconstructive Surgery Skills ianuarie 2015, Bucuresti