Skip to main content

Sibiu - Simularea Nationala a Examenului de Rezidentiat - Ed. 7

General info
Period:
-
Teaching language:
Romanian
Abbreviation:
SNER

Programul oferă posibilitatea viitorilor candidați la Concursul de Rezidențiat să-și verifice cunoștințele după ce au parcurs materia de examen, într-o atmosferă asemănătoare examenului pe care îl vor susține.

Subjects:

Recapitulare

Methodology:

Intrarea in sala se face intre orele 9:00 si 9:45. Intre candidati va exista cel putin un loc liber la asezarea in banca. Acestia au voie sa intre in sala cu lucrurile personale pe care le vor pune in locurile dintre ei. Incepand cu ora 9:45 se vor imparti borderourile si pixurile, timp in care participantii isi vor trece datele de identificare (codul primit la inscriere) in spatiul special de pe borderou.La ora 10:00 va incepe impartirea caietelor. Candidatii care nu sunt prezenti in sala la momentul impartirii caietelor cu intrebari, nu vor mai fi primiti la simularea respectiva. Simularea dureaza 4 ore. Cele 4 ore se masoara incepand cu distribuirea ultimului caiet. Supraveghetorii vor nota pe tabla ora de inceput si ora de sfarsit a simularii.Candidatii nu au voie sa consulte niciun alt material, sa discute intre ei sau sa copieze. In cazul in care vor fi prinsi cu materiale documentare, telefoane sau alte mijloace de copiere, aceastea vor fi depozitate de catre supraveghetori pe catedra si vor fi inapoiate la plecare.Dupa 60 de minute de la inceperea simularii candidatii au voie sa predea borderoul completat sub semnatura si sa paraseasca sala. In cazul in care se doreste parasirea salii inainte, borderoul va fi insemnat cu “Retras” si nu va fi corectat. Exceptii: probleme fiziologice, caz in care candidatul are voie sa lipseasca 10 minute.La plecare participanii pot pastra caietul cu grile.

9:00-9:45 Intrarea in sali a candidatilor, 9:45-10:00 Impartirea borderourilor si a markerelor, 10:00-14:00 Desfasurarea simularii, 14:10 Corectarea lucrarilor,
Instructors:

Conf. univ. dr. Victoria BÎRLUȚIU

Str. Lucian Blaga 2A
550169 Sibiu
Romania

Registration period
Registration deadline:
Eligibility
Dedicated to:
student
Of the faculty of:
medicina
Of years::
5
6
Fee

30 Lei, banca BRD cont: RO29BRDE410SV55178654100,

Coordinator: Razvan Constantin Vonica Adriana-Madalina Comsa

You need to be logged in to be able to register to this event. You can create a free account now.

/***/