Skip to main content

Bucuresti - Advanced Skills in Orthopaedics and Traumatology - Ed. 4.

General info
Period:
-
Teaching language:
Romanian
Abbreviation:
ASOT

Scopul acestui workshop este de a oferi posibilitatea studenţilor interesaţi să intre în contact cu chirurgia ortopedică, astfel contribuind la decizia de a urma o eventuală carieră în domeniu.

Subjects:

● Introducere în ortopedie și traumatologie;● Managementul leziunilor musculo-scheletale;● Principii și tehnici de osteosinteză;● Tratamentul ortopedic vs chirurgical;● Principalele leziuni în ortopedie;● Reduceri și imobilizări (atele, gips, bandaje, orteze);● Tehnici de osteosinteza (hobanaj, placuta cu suruburi, tija centromedulara, DCS/DHS, cui gamma)● Fracturi femur, generalitati, clasificare

Methodology:

Cursurile teoretice sunt sub forma unor prezentări bogat ilustrate. Fiecare participant are propria masă de lucru și beneficiază de instrumentar chirurgical și materiale de pregătire puse la dispoziție de către organizatori. Tehnicile chirurgicale sunt realizate la pupitrul central de către instructori odată cu explicațiile acestora. Participanții vor reproduce apoi fiecare manevra sub îndrumarea instructorilor asistenți, insistându-se până ce acestea sunt deprinse.

Vineri- Spitalul de Urgenta "Sf. Pantelimon", Sambata si Duminica- Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca,

Calea Floreasca 8
Bucuresti
Romania

Registration period
Registration deadline:
Eligibility
Dedicated to:
student
Of the faculty of:
medicina
Of years::
3
4
5
6
Fee

-membrii cotizanti: 40 lei, -membrii necotizanti: 50 lei,

Coordinator: Ana-Maria Petrone

You need to be logged in to be able to register to this event. You can create a free account now.

/***/