Skip to main content

Constanța - Basic Surgical Skills - Ed. 13.

General info
Period:
-
Teaching language:
Romanian
Abbreviation:
BSS

Scopul acestui workshop este de a oferi studentilor posibilitatea de a-si imbunatati gesturile si manevrele chirurgicale, precum si imbogatirea cunostintelor teoretice.

Subjects:

Toracocenteza Paracenteza Drenaj Sondaj nazogastric Sondaj uretrovezical Tușeu rectal Tușeu vaginal Chirurgie digestivă (pe intestin de porc: anastomoze T-T, T-L, disecție pedicul vascular) Chirurgie vasculară (pe aorta de porc: anastomoze T-T, T-L, patch)

Methodology:

            Cursurile teoretice sunt sub forma unor prezentari bogat ilustrate. Fiecare participant are propria masa de lucru si beneficiaza de instrumentar chirurgical si materiale de pregatire puse la dispozitie de catre organizatori.            Tehnicile chirurgicale sunt realizate la pupitrul central de catre instructori si proiectate in timp real odata cu explicatiile acestora. Participantii vor reproduce apoi fiecare manevra sub indrumarea instructorilor asistenti, insistandu-se pana ce acestea sunt deprinse.             La finanul cursului practic participantii sustin un test practic de evaluare in urma caruia obtin un punctaj. Acest punctaj, desi important pentru organizatori, pentru a testa eficacitatea cursului, este pur informativ si nu este trecut pe diploma de participare.

Aleea Universității
Constanța
Romania

Registration period
Registration start:
Registration deadline:
Eligibility
Dedicated to:
student
Of years::
2
3
4
5
6
Graduate of (any of the following):
Fee
Fee for non-member:
RON120
Fee for SSCR (paying) member:
RON100
Observer
1. Frangulea Mihai-Rares
2. Ismail Jaklin-Niran
Trainer
3. Stanescu Traian-Eduard
4. Ștefănică Mircea-Gaby
Coordinator
5. Feraru Lavinia-Elena
6. Gîlmencea Ioana Alexandra
Coordinator: Lavinia-Elena Feraru Ioana Alexandra Gîlmencea

You need to be logged in to be able to register to this event. You can create a free account now.

/***/