Skip to main content
Loading...

Training de Public Speaking - Intre Clisee si Autenticitate

Training de Public Speaking - Intre Clisee si Autenticitate

Project categories:
Abbreviation:
TPS-iCA
Objective:

SSCR propune o abordare a provocării pe care o discursul public o pune studenților mediciniști: o incursiune în universul științelor abstracte ale comunicării. De ce această inițiativă? Pentru că în societatea de astăzi, mai mult decât oricând, a devenit necesar să îmbrăcăm într-o formă coerentă toate ideile și gândurile care ne însoțesc. O voce care NU se aude este o voce care NU există.

Subjects:

Cum sa-ti construiesti un discurs? – Cum sa vorbesti puternic? – Cum sa te faci ascultat?Ce este public speaking-ul? Sau mai bine zis ce este public speaking-ul dincolo de clisee?De ce un masterclass de public speaking? Pentru ca este o necesitate, pentru ca in orice pozitie ne-am afla in companie se impune sa avem competente de public speaking, pentru ca vrem sa oferim ceva valoros comunitatii.

Methodology:

-Ca viitori medici, ne cunoaștem misiunea - investigăm, diagnosticăm, tratăm. Dar ce facem în momentul în care descoperim că EXISTĂ PACIENȚI, NU BOLI? Interacțiunea umană nu tolerează noțiunea simplității. Subtilitățile comunicării însoțesc practicianul pe tot parcursul actului medical și pe întreg parcursul vieții. UN MEDIC BUN știe să cum să se adreseze și pacienților, și aparținătorilor, și colegilor de breaslă. UN MEDIC ȘI MAI BUN știe cum să-și împărtășească în mod didactic cunoștințele – la congrese, la workshopuri sau chiar într-un cadru universitar.

Fee:

Nu se percepe taxa pentru acest eveniment.