Aller au contenu principal

Constanța - Basic Surgical Skills - Ed. 13.

General info
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
BSS

Scopul acestui workshop este de a oferi studentilor posibilitatea de a-si imbunatati gesturile si manevrele chirurgicale, precum si imbogatirea cunostintelor teoretice.

Tematica:

Toracocenteza Paracenteza Drenaj Sondaj nazogastric Sondaj uretrovezical Tușeu rectal Tușeu vaginal Chirurgie digestivă (pe intestin de porc: anastomoze T-T, T-L, disecție pedicul vascular) Chirurgie vasculară (pe aorta de porc: anastomoze T-T, T-L, patch)

Metodologie:

            Cursurile teoretice sunt sub forma unor prezentari bogat ilustrate. Fiecare participant are propria masa de lucru si beneficiaza de instrumentar chirurgical si materiale de pregatire puse la dispozitie de catre organizatori.            Tehnicile chirurgicale sunt realizate la pupitrul central de catre instructori si proiectate in timp real odata cu explicatiile acestora. Participantii vor reproduce apoi fiecare manevra sub indrumarea instructorilor asistenti, insistandu-se pana ce acestea sunt deprinse.             La finanul cursului practic participantii sustin un test practic de evaluare in urma caruia obtin un punctaj. Acest punctaj, desi important pentru organizatori, pentru a testa eficacitatea cursului, este pur informativ si nu este trecut pe diploma de participare.

Aleea Universității
Constanța
Roumanie

Registration period
Start inscrieri:
Registration deadline:
Eligibility
Dedicated to:
student
Of years::
2
3
4
5
6
Graduate of (any of the following):
Fee
Taxa necotizant:
120 RON
Taxa cotizant:
100 RON
Observator
1. Frangulea Mihai-Rares
2. Ismail Jaklin-Niran
Trainer
3. Stanescu Traian-Eduard
4. Ștefănică Mircea-Gaby
Coordonator
5. Feraru Lavinia-Elena
6. Gîlmencea Ioana Alexandra
Coordonator: Lavinia-Elena Feraru Ioana Alexandra Gîlmencea

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie

/***/