Mergi la conţinutul principal

Brașov - Simularea Nationala a Examenului de Rezidentiat - Ed. 10.

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
SNER

Programul oferă posibilitatea viitorilor candidați la Concursul de Rezidențiat să-și verifice cunoștințele după ce au parcurs materia de examen, într-o atmosferă asemănătoare examenului pe care îl vor susține.

Tematica:

Recapitulare

Metodologie:

Intrarea in sala se face intre orele 9:00 si 9:45. Intre candidati va exista cel putin un loc liber la asezarea in banca. Acestia au voie sa intre in sala cu lucrurile personale pe care le vor pune in locurile dintre ei. Incepand cu ora 9:45 se vor imparti borderourile si pixurile, timp in care participantii isi vor trece datele de identificare (codul primit la inscriere) in spatiul special de pe borderou.La ora 10:00 va incepe impartirea caietelor. Candidatii care nu sunt prezenti in sala la momentul impartirii caietelor cu intrebari, nu vor mai fi primiti la simularea respectiva. Simularea dureaza 4 ore. Cele 4 ore se masoara incepand cu distribuirea ultimului caiet. Supraveghetorii vor nota pe tabla ora de inceput si ora de sfarsit a simularii.Candidatii nu au voie sa consulte niciun alt material, sa discute intre ei sau sa copieze. In cazul in care vor fi prinsi cu materiale documentare, telefoane sau alte mijloace de copiere, aceastea vor fi depozitate de catre supraveghetori pe catedra si vor fi inapoiate la plecare.Dupa 60 de minute de la inceperea simularii candidatii au voie sa predea borderoul completat sub semnatura si sa paraseasca sala. In cazul in care se doreste parasirea salii inainte, borderoul va fi insemnat cu “Retras” si nu va fi corectat. Exceptii: probleme fiziologice, caz in care candidatul are voie sa lipseasca 10 minute.La plecare participanii pot pastra caietul cu grile.

Perioadă înscriere
Start inscrieri:
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
Taxă
Taxa necotizant:
50 RON
Taxa cotizant:
50 RON

Contul destinat achitării taxei este: RO 25 BRDE 410 SV 5517 8734 100

Referințele facturii: "Taxa înscriere Simulare Rezidentiat + Nume si Prenume". Dovada plății va fi încărcată pe site la secțiunea "înscrierile mele" & trimisă la adresa sscr.bv@gmail.com.

Multumim!

Participant
1. Anastasiu Alexandru
2. Băltescu Andrei
3. Banu Betina
4. Bașa Mihai-Adrian
5. Boboc Valentina Crina
6. Cheptroșu Dragoș-Eduard
7. Chirilaș Ana Maria
8. Ciobanu Răzvan-Marius
9. Coca Cătălin-Constantin
10. Comaniciu Horia
11. Cucu Oana Victoria
12. Drăgan Alexandra
13. Dragomir Cristina
14. Duță George Marius
15. Filip Cristina
16. Geangu Gabriel-Teodor
17. Gliga Marian Stefan
18. Iankevici Thomas
19. Manolache Ana-Maria-Irina
20. Márkos Ana-Maria
21. Michael Sifft
22. Necula Bogdan Radu
23. Netedu Anamaria
24. Onaciu Nicușor-Samuel
25. Pelea Mădălina-Irina
26. Popovici Vlad
27. Stoica Raluca Maria
28. Stoican Oana Nicole
Organizator
29. Dragu Andreea-Ioana

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie

/***/