Mergi la conţinutul principal

Bucuresti - Basic Skills in Plastic and Reconstructive Surgery - Ed. 19.

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
BSPRS

Scopul acestui workshop este de a oferi posibilitatea studenţilor interesaţi să intre în contact cu chirurgia plastică și reconstructivă, contribuind la decizia de a urma o eventuală carieră în domeniu.

Tematica:

Parte teoretică● Introducere în chirurgia plastică și reconstructivă;● Instrumentarul chirurgical general și specific chirurgiei plastice și reconstructive;● Proceduri chirurgicale simple (incizii, noduri, suturi);● Proceduri chirurgicale specifice chirurgiei plastice și reconstructive;● Noțiuni de manevrare a țesuturilor sensibile;● Managementul avansat al plăgii;● Pansamente și bandaje;● Grefe tegumentare;● Lambouri locoregionale și plastii;● Reconstrucție de segmente faciale și orbitale;● Suturi tendinoase;● Suturi vasculare;● Suturi nervoase;● Prezentări de cazuri clinice (opțional)● Management post-operator;Parte practică● Proceduri chirurgicale simple (incizii, noduri, suturi);● Lambouri locoregionale și plastii;● Suturi tendinoase;

Metodologie:

Cursurile teoretice sunt sub forma unor prezentari bogat ilustrate. Fiecare participant are propria masa de lucru si beneficiaza de instrumentar chirurgical si materiale de pregatire puse la dispozitie de catre organizatori. Tehnicile chirurgicale sunt realizate la pupitrul central de catre instructori si proiectate in timp real odata cu explicatiile acestora. Participantii vor reproduce apoi fiecare manevra sub indrumarea instructorilor asistenti, insistandu-se pana ce acestea sunt deprinse.

Perioadă înscriere
Start inscrieri:
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
Taxă
Taxa necotizant:
230 RON
Taxa cotizant:
200 RON
Participant
1. Andrei Alin-Gabriel
2. Argint Andreas
3. Barbu Alexandru
4. Barbu Ioana Alina
5. Blejan Horia
6. Chiru Bianca Ana-Maria
7. Cristea Carmen-Alexandra
8. Ergin Ece
9. Floricel Angela-Gabriela
10. Gelal Alper
11. Harabagiu Ioana-Andruşa
12. Iacob Mădălina
13. Matei-Grigorescu Andreea-Karla
14. Peleașă Teodora-Mihaela
15. Rădulescu Rareș
16. Roman Maria
17. Tabacu Teodora-Cristina
18. Zlăgnean Alina-Mihaela
Coordonator
19. Radu Florentina-Roxana
20. Rusin Alexandru Cristian
Coordonator: Alexandru Cristian Rusin Bogdan-Andrei Micleru

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie