Mergi la conţinutul principal

Constanța - Surgery Summer Camp - Ed. 12 ANULAT

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
SSC

Surgery Summer Camp are scopul de a oferi studentilor la medicina din toate centrele universitare posibilitatea de a dobandi abilitati chirurgicale de baza intr-o maniera profesionala, neincalcand niciun principiu de ordin etic si de a-si testa aptitudinile necesare unei eventuale cariere in chirurgie.In acelasi timp se doreste crearea unei atmosfere relaxate, dar orientata spre perfomanta, care sa ajute la indeplinirea scopurilor educationale si in care studentii medicinisti sa cunoasca alti colegi din centre universitare din toata tara si din strainatate, sa lucreze in echipa si sa puna bazele unor prietenii care sa duca la viitoare colaborari in realizarea unor proiecte nationale.

Tematica:

Masuri de asepsie si antisepsieInstrumentarul chirurgicalNoduri chirurgicaleNotiuni de managementul plagiiTipuri de suturiBandaje si pansamenteAnastomoze intestinaleAnastomoze vasculareNotiuni de laparoscopieNotiuni de chirurgie plasticaProceduri chirugicale specifice chirurgiei plastice (grefe si lambouri)

Metodologie:

Cursurile teoretice se desfasoara sub forma unor prezentari interactive bogat ilustrate si explicate. Fiecare participant are propria masa de lucru si beneficiaza de instrumentar chirurgical si materiale de pregatire puse la dispozitie de catre organizatori.Tehnicile chirurgicale sunt realizate la pupitrul central de catre instructori si proiectate in timp real odata cu explicatiile acestora. Participantii vor reproduce apoi fiecare manevra sub indrumarea instructorilor asistenti, insistandu-se pana ce acestea sunt deprinse.La finalul cursului practic participantii sustin un test practic de evaluare in urma caruia obtin un punctaj. Acest punctaj, desi important pentru organizatori pentru a testa eficacitatea cursului, este pur informativ si nu este trecut pe diploma de participare.

Mai multe detalii in curând!

Aleea Universității
Constanța
România

Perioadă înscriere
Start inscrieri:
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
În anii:
1
2
3
4
5
6
Taxă
Taxa necotizant:
800 RON
Taxa cotizant:
750 RON

Pentru Traineri Taxa este de 650 RON.

!!!Plata se va face dupa primirea mail-ului de acceptare. Aceasta plata va consta intr-un avans de 300 RON, pentru confirmarea locului, ce poate fi achitata in termen de 7 zile de la primirea mail-ului de acceptare.!!!

Cazarea se va face in Caminele Universitatii Ovidius, in camere de 4 locuri(cu posibilitate de upgrade la camera de 2 persoane pentru o taxa suplimentara).

Taxa nu este returnabila!

Nu ne asumam responsabilitatea pentru nerespectarea conditiilor!

Coordonator: Mircea-Gaby Ștefănică

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie

/***/