Mergi la conţinutul principal

Craiova - My first scientific presentation - Ed. 2.

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Categorii proiect:
Abreviere:
MFSP

MFSP își propune utilizarea directă a informațiilor prezentate teoretic, cu scopul realizării, în cadrul WS, a unei lucrări științifice corecte și complete. La finalul WS fiecare participant va fi lucrat pe o temă aleasă încă din prima zi, ca la sfârșit să realizeze o lucrare corectă și completă demnă de a fi prezentată ulterior, aceasta fiind însoțită și de cunoștintele generale acumulate.

Tematica:

Parte teoretică● Documentația;● Tipuri de lucrări științifice;● Realizarea unui rezumat;● Realizarea unui poster științific;● Realizarea unei prezentări powerpoint;Parte practică● Utilizarea motoarelor de căutare specializate;● Colectarea, citarea articolelor științifice;● Alcătuirea unui abstract;● Alcătuirea unui poster științific;● Alcătuirea unei prezentări powerpoint;● Prezentarea orală a lucrării;

Metodologie:

În cadrul acestui workshop sunt prezentate noțiuni de bază în cercetarea științifică începând cu partea de documentare, găsirea unui titlu potrivit lucrării, realizarea rezumatului, până la aducerea la forma finală și anume posterul, respectiv prezentarea Powerpoint.Cursanții se vor familiariza cu principiile realizării unei lucrări științifice, având ca punct de plecare informațiile teoretice primite la începutul fiecărei zile de WS și lucrând în primă instanță pe baza unor exemple pozitive și negative oferite în timpul prezentărilor, urmând ca redactarea propriu-zisă să fie făcută sub atenta observație a trainerilor.

Vă invităm la primul workshop online al acestui an universitar “My First Scientific Presentation”. Îmbinarea informațiilor prezentate teoretic cu dobândirea unor noi aptitudini oratorice va duce la realizarea scopului final al workshopului, acela de a crea o lucrare științifică corectă și completă.
Participanții vor fi îndrumați și sfătuiți de echipă pentru a realiza o lucrare științifică demnă de a fi prezentată ulterior în fața unei audiențe în cadrul următoarei sesiuni de comunicări științifice.
În plus, veți avea ocazia să aflați detalii de la un student de anul VI despre cum se realizează lucrarea de licență, ce presupune examenul și cum îți alegi îndrumătorul.

𝙏𝙚𝙢𝙖𝙩𝙞𝙘𝙖̆:

● Documentația
● Tipuri de lucrări științifice
● Realizarea unui rezumat
● Realizarea lucrării de licență
● Realizarea unei prezentări powerpoint

Strada Petru Rareș 2,Craiova 200349
Craiova
România

Perioadă înscriere
Start inscrieri:
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
Taxă
Taxa necotizant:
40 RON
Taxa cotizant:
25 RON
Participant
1. Cătănescu Robert-Marian
2. Mitrache Corina
3. Mursa Maria-Andreea
4. Necula Anca-Mihaela
5. Pleșa Cristina
6. Popescu Maria Cătălina
7. Terheci Visarion
8. Totora Ștefania Andreea
Organizator
9. Diaconu Ioan-Alexandru
10. Mirea Mihai-Daniel-Luca
11. Mitru Gabriel
12. Popescu Geanina Adriana Georgiana
13. Turcu-Știolică Mihai
14. Zbanț Narcis
Trainer
15. Hobeanu Laura Maria Alexandra
16. Mărculescu Maria-Alice
17. Marinescu Ana-Maria
18. Muşa Irina
19. Reșceanu Sofia
Coordonator
20. Grigore Andreea Ștefania
21. Riza Elena-Izabela
22. Vîlcea Ioana Cristina
Coordonator: Gabriel Mitru

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie