Mergi la conţinutul principal

Craiova - Simularea Nationala a Examenului de Rezidentiat - Ed. 9

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
SNER

Programul oferă posibilitatea viitorilor candidați la Concursul de Rezidențiat să-și verifice cunoștințele după ce au parcurs materia de examen, într-o atmosferă asemănătoare examenului pe care îl vor susține.

Tematica:

Recapitulare

Metodologie:

Intrarea in sala se face intre orele 9:00 si 9:45. Intre candidati va exista cel putin un loc liber la asezarea in banca. Acestia au voie sa intre in sala cu lucrurile personale pe care le vor pune in locurile dintre ei. Incepand cu ora 9:45 se vor imparti borderourile si pixurile, timp in care participantii isi vor trece datele de identificare (codul primit la inscriere) in spatiul special de pe borderou.La ora 10:00 va incepe impartirea caietelor. Candidatii care nu sunt prezenti in sala la momentul impartirii caietelor cu intrebari, nu vor mai fi primiti la simularea respectiva. Simularea dureaza 4 ore. Cele 4 ore se masoara incepand cu distribuirea ultimului caiet. Supraveghetorii vor nota pe tabla ora de inceput si ora de sfarsit a simularii.Candidatii nu au voie sa consulte niciun alt material, sa discute intre ei sau sa copieze. In cazul in care vor fi prinsi cu materiale documentare, telefoane sau alte mijloace de copiere, aceastea vor fi depozitate de catre supraveghetori pe catedra si vor fi inapoiate la plecare.Dupa 60 de minute de la inceperea simularii candidatii au voie sa predea borderoul completat sub semnatura si sa paraseasca sala. In cazul in care se doreste parasirea salii inainte, borderoul va fi insemnat cu “Retras” si nu va fi corectat. Exceptii: probleme fiziologice, caz in care candidatul are voie sa lipseasca 10 minute.La plecare participanii pot pastra caietul cu grile.

Programul oferă posibilitatea viitorilor candidaţi la Concursul de Rezidenţiat să-şi verifice cunoştinţele după ce au parcurs materia de examen, într-o atmosferă asemănătoare examenului pe care îl vor susţine., Intrarea în sală se face între orele 9:00 şi 9:45. Între candidaţi va exista cel puţin un loc liber la aşezarea în bancă. Aceştia au voie să intre în sală cu lucrurile personale pe care le vor pune în locurile dintre ei. Începând cu ora 9:45 se vor împărţi borderourile şi pixurile, timp în care participanţii îşi vor trece datele de identificare (codul primit la înscriere) în spaţiul special de pe borderou., La ora 10:00 va începe împărţirea caietelor. Candidaţii care nu sunt prezenţi în sală la momentul împărţirii caietelor cu întrebări, nu vor mai fi primiţi la simulare. Simularea durează 4 ore. Cele 4 ore se măsoară începând cu distribuirea ultimului caiet. Supraveghetorii vor nota pe tabla ora de început şi ora de sfârşit a simulării., Candidaţii nu au voie sa consulte niciun alt material, să discute între ei sau să copieze. În cazul în care vor fi prinşi cu materiale documentare, telefoane sau alte mijloace de copiere, acestea vor fi depozitate de către supraveghetori pe catedra şi vor fi înapoiate la plecare., După 60 de minute de la începerea simulării candidaţii au voie să predea borderoul completat sub semnătura şi să părăsească sala. În cazul în care se doreşte părăsirea sălii înainte, borderoul va fi însemnat cu “Retras” şi nu va fi corectat. Excepţii: probleme fiziologice, caz în care candidatul are voie să lipsească 10 minute., La plecare participanţii pot păstra caietul cu grile.,

Strada Petru Rareș 2,Craiova 200349
Craiova
România

Perioadă înscriere
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
Al facultății:
medicina
În anii:
6
Taxă

0 lei.,

Coordonator: Alexandru-Ionel Tălăban Artemis Camelia Florescu

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie

/***/