Mergi la conţinutul principal

Galați - Basic Skills in Plastic and Reconstructive Surgery - Ed. 7 ANULAT

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
BSPRS

Scopul acestui workshop este de a oferi posibilitatea studenţilor interesaţi să intre în contact cu chirurgia plastică și reconstructivă, contribuind la decizia de a urma o eventuală carieră în domeniu.

Tematica:

Parte teoretică● Introducere în chirurgia plastică și reconstructivă;● Instrumentarul chirurgical general și specific chirurgiei plastice și reconstructive;● Proceduri chirurgicale simple (incizii, noduri, suturi);● Proceduri chirurgicale specifice chirurgiei plastice și reconstructive;● Noțiuni de manevrare a țesuturilor sensibile;● Managementul avansat al plăgii;● Pansamente și bandaje;● Grefe tegumentare;● Lambouri locoregionale și plastii;● Reconstrucție de segmente faciale și orbitale;● Suturi tendinoase;● Suturi vasculare;● Suturi nervoase;● Prezentări de cazuri clinice (opțional)● Management post-operator;Parte practică● Proceduri chirurgicale simple (incizii, noduri, suturi);● Lambouri locoregionale și plastii;● Suturi tendinoase;

Metodologie:

Cursurile teoretice sunt sub forma unor prezentari bogat ilustrate. Fiecare participant are propria masa de lucru si beneficiaza de instrumentar chirurgical si materiale de pregatire puse la dispozitie de catre organizatori. Tehnicile chirurgicale sunt realizate la pupitrul central de catre instructori si proiectate in timp real odata cu explicatiile acestora. Participantii vor reproduce apoi fiecare manevra sub indrumarea instructorilor asistenti, insistandu-se pana ce acestea sunt deprinse.

Sâmbătă: 10:00 - 14:00

Duminică: 10:00 - 14:00

Locație - detalii:

Facultatea de Științe și Mediu, Galați

Sala SB 001 - demisol

 

Intrarea se poate face atât prin strada Științei nr. 9, cât și prin strada Domnească nr. 111.

Perioadă înscriere
Start inscrieri:
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
Al facultății:
medicina
În anii:
1
2
3
4
5
6
Graduate of (any of the following):
Taxă
Taxa necotizant:
120 RON
Taxa cotizant:
90 RON

Acum poți alege să devii membru SSCR!

Tot ce trebuie să faci este să achiți COTIZAȚIA DE MEMBRU, în valoare de 50 RON, iar astfel, până la 1 octombrie 2020, vei avea parte de reduceri la toate workshopurile organizate de filialele SSCR din toată țara, dar și ocazia de a deveni trainer.

Taxa de participare la workshopuri, dar și cotizația de membru, pot fi achitate în contul SSCR Galați, deschis la BRD: RO83 BRDE 410 SV 9654 8074 100.

! Taxa de participare NU se achită înainte de primirea e-mailului de acceptare la workshop!

Coordonator: Florina-Mădălina Tălpău

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie

/***/