Mergi la conţinutul principal

Galați - Basic Skills in Plastic and Reconstructive Surgery - Ed. 8.

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
BSPRS

Scopul acestui workshop este de a oferi posibilitatea studenţilor interesaţi să intre în contact cu chirurgia plastică și reconstructivă, contribuind la decizia de a urma o eventuală carieră în domeniu.

Tematica:

Parte teoretică● Introducere în chirurgia plastică și reconstructivă;● Instrumentarul chirurgical general și specific chirurgiei plastice și reconstructive;● Proceduri chirurgicale simple (incizii, noduri, suturi);● Proceduri chirurgicale specifice chirurgiei plastice și reconstructive;● Noțiuni de manevrare a țesuturilor sensibile;● Managementul avansat al plăgii;● Pansamente și bandaje;● Grefe tegumentare;● Lambouri locoregionale și plastii;● Reconstrucție de segmente faciale și orbitale;● Suturi tendinoase;● Suturi vasculare;● Suturi nervoase;● Prezentări de cazuri clinice (opțional)● Management post-operator;Parte practică● Proceduri chirurgicale simple (incizii, noduri, suturi);● Lambouri locoregionale și plastii;● Suturi tendinoase;

Metodologie:

Cursurile teoretice sunt sub forma unor prezentari bogat ilustrate. Fiecare participant are propria masa de lucru si beneficiaza de instrumentar chirurgical si materiale de pregatire puse la dispozitie de catre organizatori. Tehnicile chirurgicale sunt realizate la pupitrul central de catre instructori si proiectate in timp real odata cu explicatiile acestora. Participantii vor reproduce apoi fiecare manevra sub indrumarea instructorilor asistenti, insistandu-se pana ce acestea sunt deprinse.

Sâmbătă: 09:00 - 16:00

Duminică: 10:00 - 17:00

Perioadă înscriere
Start inscrieri:
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
Al facultății:
medicina
În anii:
1
2
3
4
5
6
Graduate of (any of the following):
Taxă
Taxa necotizant:
130 RON
Taxa cotizant:
100 RON
Participant
1. Cămărășan Viorelia-Rodica
2. Caraman Carmen
3. Cristea Robert
4. Fedor Andrei- Cosmin
5. Mînjineanu Estera-Cătălina
6. Mînză Cristina-Andreea
7. Ștefan Irina-Marie
8. Toader Marta Luiza
9. Tofan Ana-Maria
10. Tudorache Iuliana
Coordonator
11. Vlad Elena -Adriana
Coordonator: Andrei- Cosmin Fedor Elena -Adriana Vlad

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie

/***/