Mergi la conţinutul principal

Oradea - Simularile Saptamanale ale Examenului de Rezidentiat - Ed. 1.

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
SSER

Programul ofera posibilitatea viitorilor candidati la Concursul de Rezidentiat sa-si verifice cunostintele dupa ce au parcurs materia destinata fiecarei sesiuni de simulare, intr-o atmosfera asemanatoare examenului pe care il vor sustine.

Tematica:

Sesiunea 1 – Cardiologie, Boli Infecțioase, Diabet Zaharat, Gastroenterologie, Hematologie-OncologieSesiunea 2 – Endocrinologie, Neurologie, Ortopedie, Pneumologie, NefrologieSesiunea 3 – Chirurgie Generală, Urologie, Pediatrie, Ginecologie, ReumatologieSesiunea 4 – Recapitulare

Metodologie:

În cadrul fiecărei sesiuni intrarea în sală se face între orele 9:00 și 9:45. Între candidați va exista cel puțin un loc liber la așezarea în bancă. Aceștia au voie să între în sală cu lucrurile personale pe care le vor pune în locurile dintre ei. Începând cu ora 9:45 se vor împărți borderourile și pixurile, timp în care participanții își vor trece datele de identificare (codul primit la înscriere) în spațiul special de pe borderou. La ora 10:00 va începe împărțirea caietelor. Candidații care nu sunt prezenți în sală la momentul împărțirii caietelor cu întrebări, nu vor mai fi primiți la simularea respectivă. Simularea durează 4 ore. Cele 4 ore se măsoară începând cu distribuirea ultimului caiet. Supraveghetorii vor nota pe tablă ora de început și ora de sfârșit a simulării. Candidații nu au voie să consulte niciun alt material, să discute între ei sau să copieze. În cazul în care vor fi prinși cu materiale documentare, telefoane sau alte mijloace de copiere, aceastea vor fi depozitate de către supraveghetori pe catedra și vor fi înapoiate la plecare. După 60 de minute de la începerea simulării candidații au voie să predea borderoul completat sub semnătură și să părăsească sala. În cazul în care se dorește părăsirea sălii înainte, borderoul va fi însemnat cu “Retras” și nu va fi corectat. Excepții: probleme fiziologice, caz în care candidatul are voie să lipsească 10 minute.La plecare participanii pot păstra caietul cu grile.

Strada Independentei, nr. 10
Oradea
România

Perioadă înscriere
Start inscrieri:
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
Al facultății:
medicina
În anii:
1
2
3
4
5
6
Taxă
Taxa necotizant:
25 RON
Taxa cotizant:
25 RON
Participant
1. Aramă Elizabeth- Claudia
2. Ardelean Alexandru Nicodim
3. Berinde Ioana
4. Costea Olivia
5. Dodea Alina Maria
6. Farran Moustafa
7. Gal Alexandra
8. Holhos Claudia
9. Hotya Andrei Ionuț
10. Kadar Beatrix Kriszta
11. Mare Andreea-Ionela
12. Marge Raluca Gabriela
13. Mate Andreea Ioana
14. Muntean Raluca - Anamaria
15. Negrean Monica
16. Nintaș Carina Denisa
17. Orășeanu Alexandra
18. Petruț Adrian-Ioan
19. Pop Daniel Răzvan
20. Pop Diana
21. Sălăjanu Andrei-Mihai
22. Şolea Sabina
23. Tent Ioana Delia
24. Toderaş Bianca
25. Ungur Ioan
Coordonator
26. Alb Dan Alexandru
27. Puie Bianca-Cristina
Coordonator: Dan Alexandru Alb Bianca-Cristina Puie

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie

/***/