Mergi la conţinutul principal

Sibiu - Simularile Saptamanale ale Examenului de Rezidentiat - Ed. 15.

Info generale
Perioada:
-
Limba de predare:
română
Abreviere:
SSER

Programul ofera posibilitatea viitorilor candidati la Concursul de Rezidentiat sa-si verifice cunostintele dupa ce au parcurs materia destinata fiecarei sesiuni de simulare, intr-o atmosfera asemanatoare examenului pe care il vor sustine.

Tematica:

Sesiunea 1 – Cardiologie, Boli Infecțioase, Diabet Zaharat, Gastroenterologie, Hematologie-OncologieSesiunea 2 – Endocrinologie, Neurologie, Ortopedie, Pneumologie, NefrologieSesiunea 3 – Chirurgie Generală, Urologie, Pediatrie, Ginecologie, ReumatologieSesiunea 4 – Recapitulare

Metodologie:

În cadrul fiecărei sesiuni intrarea în sală se face între orele 9:00 și 9:45. Între candidați va exista cel puțin un loc liber la așezarea în bancă. Aceștia au voie să între în sală cu lucrurile personale pe care le vor pune în locurile dintre ei. Începând cu ora 9:45 se vor împărți borderourile și pixurile, timp în care participanții își vor trece datele de identificare (codul primit la înscriere) în spațiul special de pe borderou. La ora 10:00 va începe împărțirea caietelor. Candidații care nu sunt prezenți în sală la momentul împărțirii caietelor cu întrebări, nu vor mai fi primiți la simularea respectivă. Simularea durează 4 ore. Cele 4 ore se măsoară începând cu distribuirea ultimului caiet. Supraveghetorii vor nota pe tablă ora de început și ora de sfârșit a simulării. Candidații nu au voie să consulte niciun alt material, să discute între ei sau să copieze. În cazul în care vor fi prinși cu materiale documentare, telefoane sau alte mijloace de copiere, aceastea vor fi depozitate de către supraveghetori pe catedra și vor fi înapoiate la plecare. După 60 de minute de la începerea simulării candidații au voie să predea borderoul completat sub semnătură și să părăsească sala. În cazul în care se dorește părăsirea sălii înainte, borderoul va fi însemnat cu “Retras” și nu va fi corectat. Excepții: probleme fiziologice, caz în care candidatul are voie să lipsească 10 minute.La plecare participanii pot păstra caietul cu grile.

Tematica

Octombrie: Hematologie & Oncologie + Endocrinologie + Ortopedie

Octombrie: Toate capitolele

Str. Lucian Blaga 2A
550169 Sibiu
România

Perioadă înscriere
Start inscrieri:
Deadline înscrieri:
Eligibilitate
Adresat celor în calitate de:
student
Taxă
Taxa necotizant:
20 RON
Taxa cotizant:
100 RON

Suma de 100 de lei acopera toate cele 6 simulari.

Daca simularea a avut loc, o sa primiti subiectele date.

Daca doriti sa participati doar la anumite simulari, inscrierea va fi de 20 de lei per simulare. B

anca BRD.

Contul bancar:RO 29 BRDE 410 SV 5517 8654 100

Pe chitanta va rog sa apara: "numele dumneavoastra" SSER15 

Daca ati achitat deja inscrierea integral, incarcati aceeasi chitanta.

Participant
1. Balaban Miruna
2. Banciu Sonia
3. Bobeș Diana-Georgiana
4. Cacoveanu Cristina
5. Dumitrean Iulia
6. Florescu Lavinia Maria
7. Ganea Ramona
8. Gavrilei Andreea
9. Ielciu Gabriela
10. Tarnu Iuliana
11. Tițu Ioana Medeea
Coordonator: Bianca-Ştefana Dumuța Alexandra-Maria Roman

Trebuie sa fiti logat pentru a va putea inscrie