BreasTM - Timisoara - ed. 1

BTM

Scope: 

Cancerul de san este cea mai frecventa forma de neoplazie la sexul feminin, 1 din 8 femei prezentand riscul de a dezvolta acest afectiune in timpul vietii. Este a IIa cauza de mortalitate, dupa cancerul pulmonar , reprezinta 30% dintre formele de afectiuni maligne dezvoltate la femei. La fiecare 3 minute o femeie este diagnosticata , ajungandu-se la un numar de 1,6 milioane cazuri noi anual la nivel mondial, dintre care 2000 de barbati. In Romania, 7000 de femei sunt identificate in fiecare an cu aceasta afectiune, dintre care sub 10% in faza incipienta, cand prognosticul este favorabil.Sunt descoperite 25 de cazuri noi zilnic in tara.

Thematics: 

Societatea Studenteasca de Chirurgie din Romania, filiala Timisoara in colaborare cu Clinica de Chirurgie Plastica si Reparatorie “Casa Austria”, sub coordonarea Conf.dr. Crainiceanu Zorin si al prof.dr. Bratu Tiberiu, va invita la Simpozionul Studentesc BreasTM. Se propune o abordare multidisciplinara a patologiei sânului, din punct de vedere medical, psihologic si epidemiologic. Astfel, in prima zi a evenimentului se organizeaza 4 sesiuni de comunicari, completand ziua II de simpozion cu partea practica, workshop-urile SSCR.

Methodology: 

Simpozionul BreasTM este un eveniment dedicat studentilor la Medicina si cuprinde doua zile dupa cum urmeaza:-prima zi este dedicata conferintei, in care specialisti in domeniu vor aduce informatii pretioase din domeniul preventiei, diagnosticului si tratamentului neoplamului mamar. Conferinta va curpinde atat partea informativa, cat si pauze in care este incurajata socializarea intre participantii acestui eveniment.-a doua zi este dedicata partii practice a acestui simpozion, unde 60 de studenti vor avea ocazia sa invete si sa exerseze practic tehnici chirurgicale aplicate in chirurgia plastica si reconstructiva.

BreasTM

Edition data

Organizer:
SSCR - Timisoara Branch

Period:
25 mar. 2017 - 26 mar. 2017

Registration period:
(nu e setat) - 20 mar. 2017

Costs:
0.00 RON - for SSCR active members
0.00 RON - for everyone else

Location:
Hotel Boavista, City Timisoara , Building Hotel Boavista

BranchLocal edition numberLocationDate startDate stop 
No results found.
Showing 1-1 of 1 edition.
BranchLocal edition numberLocationDate startDate stop 
SSCR - Timisoara Branch1Hotel Boavista2017-03-25 06:00:002017-03-26 15:00:00