Redirect 3.5% - Form 230


La fel ca în cazul altor companii/organizații care popularizează această campanie, persoanele ce se înscriu redirecționează 3,5% din impozitul pe venit, cu scopul susținerii organizației respective în activitățile desfășurate. Campania este reglementată conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal, care permite contribuabililor să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venitul plătit în anul anterior.

Persoanele fizice cu următoarele categorii de venituri: salarii, pensii, chirii, drepturi de proprietate intelectuală, dividende sau alte venituri impozabile (venituri din activități sportive, PFA-uri etc.) sunt eligibile.

Acest lucru este condiționat doar de existența unor astfel de venituri în anul anterior (astfel încât, de exemplu, persoanele care au fost în concediu pentru îngrijirea copilului în anul precedent, nu se încadrează). De asemenea, nu sunt eligibile persoanele care au primit indemnizații de la stat sub forma de sprijin destinate salariaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Formularul este disponibil mai jos (faceți click pe filiala pe care vreți să o susțineți). Acesta conține deja datele asociației noastre, deci va fi nevoie doar să le adăugați pe ale dumneavoastră. Formularul 230 este destinat celor care redirecționează din veniturile provenite din salarii și pensii. Pentru celelalte categorii, va fi nevoie de completarea și depunerea declarației unice.

Odată completat, formularul poate fi:
↪ depus chiar la ghișeul administrației financiare sau la un oficiu poștal, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau online, prin serviciul SPV (Spațiul Privat Virtual), de pe pfinternet.anaf.ro sau, tot online, semnat electronic cu certificatul digital calificat pe decl.anaf.mfinante.gov.ro;
↪ preluat de către noi, iar echipa noastră se va ocupa de următorii pași.

După realizarea acestor pași și depunerea cererii, sumele vor fi virate în cel mult 90 de zile.

Formularele se pot depune până pe 25 mai.

Societatea noastră are ca scop creșterea standardului educației medicale românești. În această idee, organizăm diferite workshopuri hands-on și manifestări științifice dedicate studenților la Medicină și Medicină Dentară. La o parte dintre acestea, studenții au acces gratuit, iar pentru cealaltă parte, doritorii vor achita diferite sume, cu care noi acoperim cheltuielile necesare pentru workshop (cheltuieli determinate de materialul biologic, de instrumentar etc.).

Din dorința de a evolua, încercăm să creștem de la an la an numărul și, în special, tipurile de workshopuri pe care le organizăm – motiv pentru care e nevoie constant de resurse pentru achiziționarea de instrumente și chiar aparatură de diverse tipuri, specifice diferitelor specialități chirurgicale nou abordate.Aici intervine ajutorul dumneavoastră, care poate veni inclusiv sub forma acestui procent de 3,5% redirecționat, ce va contribui major la activitatea noastră.

În continuare găsiți FORMULARELE corespunzătoare fiecărei filiale și datele de contact ale persoanelor responsabile. Le puteți descărca printr-un simplu click pe numele filialei pentru care doriți să redirecționați:

Brașov București Cluj Constanța Craiova
Szentpali Julianna
0729270396
sziulia98@gmail.com
Micleru Bogdan-Andrei
0787565916
fr.bucuresti@sscr.ro
Stoia Alexandra
0751363817
trezorier.cluj@sscr.ro
Culuși Valentin-Cezar
0725771728
trezorier.constanta@sscr.ro
Milosav Adina-Andreea
0769339355
trezorier.craiova@sscr.ro
Galați Iași Oradea Sibiu Timișoara
Teohar Elena
0756930648
elenateohar@gmail.com
Bulgaru David
0745291589
david.bulgaru.41@gmail.com
Gherdan Teodora
0731290484
trezorier.oradea@sscr.ro
Sfechiș Daiana
0743800148
trezorier.sibiu@sscr.ro
Scarafoni Nicholas
0748111801
trezorier.timisoara@sscr.ro