Redirectioneaza 3,5% - Formular 230


La fel ca în cazul altor companii/organizații care popularizează această campanie, persoanele ce se înscriu redirecționează 3,5% din impozitul pe venit, cu scopul susținerii organizației respective în activitățile desfășurate. Campania este reglementată conform Legii 227/2015 privind Codul Fiscal, care permite contribuabililor să redirecționeze 3,5% din impozitul pe venitul plătit în anul anterior.

Persoanele fizice cu următoarele categorii de venituri: salarii, pensii, chirii, drepturi de proprietate intelectuală, dividende sau alte venituri impozabile (venituri din activități sportive, PFA-uri etc.) sunt eligibile.

Acest lucru este condiționat doar de existența unor astfel de venituri în anul anterior (astfel încât, de exemplu, persoanele care au fost în concediu pentru îngrijirea copilului în anul precedent, nu se încadrează). De asemenea, nu sunt eligibile persoanele care au primit indemnizații de la stat sub forma de sprijin destinate salariaţilor şi angajatorilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Formularul este disponibil mai jos (faceți click pe filiala pe care vreți să o susțineți). Acesta conține deja datele asociației noastre, deci va fi nevoie doar să le adăugați pe ale dumneavoastră. Formularul 230 este destinat celor care redirecționează din veniturile provenite din salarii și pensii. Pentru celelalte categorii, va fi nevoie de completarea și depunerea declarației unice.

Odată completat, formularul poate fi:
↪ depus chiar la ghișeul administrației financiare sau la un oficiu poștal, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire sau online, prin serviciul SPV (Spațiul Privat Virtual), de pe pfinternet.anaf.ro sau, tot online, semnat electronic cu certificatul digital calificat pe decl.anaf.mfinante.gov.ro;
↪ preluat de către noi, iar echipa noastră se va ocupa de următorii pași.

După realizarea acestor pași și depunerea cererii, sumele vor fi virate în cel mult 90 de zile.

Formularele se pot depune până pe 25 mai.

Societatea noastră are ca scop creșterea standardului educației medicale românești. În această idee, organizăm diferite workshopuri hands-on și manifestări științifice dedicate studenților la Medicină și Medicină Dentară. La o parte dintre acestea, studenții au acces gratuit, iar pentru cealaltă parte, doritorii vor achita diferite sume, cu care noi acoperim cheltuielile necesare pentru workshop (cheltuieli determinate de materialul biologic, de instrumentar etc.).

Din dorința de a evolua, încercăm să creștem de la an la an numărul și, în special, tipurile de workshopuri pe care le organizăm – motiv pentru care e nevoie constant de resurse pentru achiziționarea de instrumente și chiar aparatură de diverse tipuri, specifice diferitelor specialități chirurgicale nou abordate.Aici intervine ajutorul dumneavoastră, care poate veni inclusiv sub forma acestui procent de 3,5% redirecționat, ce va contribui major la activitatea noastră.

În continuare găsiți FORMULARELE corespunzătoare fiecărei filiale și datele de contact ale persoanelor responsabile. Le puteți descărca printr-un simplu click pe numele filialei pentru care doriți să redirecționați:

Brașov București Cluj Constanța Craiova
Coja Gabriela
0741417127
cojagabriela01@gmail.com
Catalin Constantin
0764682515
fr.bucuresti@sscr.ro
Roman Sara Alexia
0736687007
trezorier.cluj@sscr.ro
Botnaru Maria
0734364830
trezorier.constanta@sscr.ro
Deaconu Ioana
0725575871
trezorier.craiova@sscr.ro
Galați Iași Oradea Sibiu Timișoara
Costea Mario-Robert
0757121615
Mario_costea1@yahoo.com
Avram Ștefan
0787376773
stefanavram02@gmail.com
Igaș Gabriela Andreea
0740098491
trezorier.oradea@sscr.ro
Chira David-Natanael
0751421617
trezorier.sibiu@sscr.ro
Ninu Anamaria Alexandra
0768999103
trezorier.timisoara@sscr.ro