Termeni si Conditii

1. Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea site-ului Societății Studenților de Chirurgie din România (denumită în continuare „SSCR”), sunteți de acord să respectați și să fiți legat de următorii termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

2. Înregistrare la Workshopuri și Evenimente

2.1. Termenul limită de plată: Participanții trebuie să își finalizeze înregistrarea și plata pentru workshopurile și evenimentele SSCR până la termenul limită specificat, așa cum este menționat pe pagina evenimentului sau materialele de comunicare. SSCR își rezervă dreptul de a modifica aceste termene după cum este necesar, iar orice modificări vor fi comunicate în timp util.

2.2. Metode de plată: SSCR acceptă plăți pentru workshopuri și evenimente prin următoarele metode:

  1. Card de credit/debit: Participanții pot efectua plăți folosind cardurile de credit și de debit acceptate.
  2. Transfer bancar: detaliile transferului bancar vor fi furnizate la înregistrare. Participanții sunt responsabili pentru orice taxe de transfer.

2.3. Politica de rambursare: SSCR recunoaște necesitatea unei politici de rambursare pentru a se adapta circumstanțelor neprevăzute. Se aplică următoarea politică de rambursare:

  1. Anulare de către Participant: Dacă un participant dorește să-și anuleze înregistrarea, o rambursare va fi procesată conform termenelor limită ale evenimentului;
  2. Anulare prin SSCR: În cazul în care SSCR trebuie să anuleze un atelier sau un eveniment, participanții înregistrați vor fi eligibili pentru o rambursare completă.

2.4. Procesul de solicitare a rambursării: Pentru a solicita o rambursare, participanții trebuie să contacteze SSCR prin e-mail la contact@sscr.ro. Solicitările de rambursare ar trebui să includă numele participantului, informațiile de contact și motivul solicitării.

2.5. Timp de procesare a rambursărilor: SSCR va depune eforturi rezonabile pentru a procesa rambursările în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii unei cereri valide de rambursare. Cu toate acestea, timpul real de procesare poate varia în funcție de metoda de plată și de circumstanțe.

3. Cerințe de membru și înregistrare

3.1. Eligibilitate de membru: Calitatea de membru în RSSS este deschisă studenților la medicină din România care îndeplinesc următoarele criterii:

  1. Înscris la o universitate de medicina recunoscută în România.
  2. Interes pentru domeniul chirurgiei sau discipline medicale.

3.2. Creare cont:

Pentru a deveni membru SSCR, persoanele eligibile trebuie să completeze formularul de înregistrare online de membru furnizat pe site. Calitatea de membru poate fi supusă aprobării de către SSCR, iar membrii aprobați vor primi confirmare și detalii suplimentare prin e-mail.

4. Proprietatea intelectuală

Tot conținutul, materialele și resursele furnizate de SSCR, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, videoclipuri și documente, sunt protejate de drepturi de autor și drepturi de proprietate intelectuală. Utilizarea sau distribuirea neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.

5. Politica de confidențialitate

Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate SSCR pentru informații despre modul în care datele personale sunt colectate, utilizate și protejate pe site.

6. Informații de contact

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau solicitări legate de acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la:

Societatea Studențească de Chirurgie din România
Adresa: Splaiul Independenței 290, Cămin U4, Camera 806, Sector 6, București
Email: contact@sscr.ro