Scientific Poster Session - București - ed. 2

SPS

Scop: 

Scopul acestui eveniment este de a oferi posibilitatea studenţilor să deprindă abilităţile şi experienţa necesară susţinerii unei prezentări în faţa unui juriu specializat, materializată printr-un suport vizual de tip poster ştiinţific. Totodată, sunt un bun exerciţiu pentru studenţii care îşi doresc să participe la congrese naţionale şi internaţionale, simpozioane şi chiar să publice articole în reviste de specialitate.

Tematici: 

Tematica este specifică fiecărei ediţii, aparţine sferei chirurgicale şi este aleasă de coordonatorii Departamentului Ştiinţific.

Metodologie: 

În cadrul acestor întâlniri, participanții activi susţin prezentări ale unor cazuri/ studii întâlnite în timpul practicii de vară sau în timpul stagiilor din timpul anului universitar, discursul lor având la bază un suport vizual de tip poster ştiinţific. Fiecare participant doritor să prezinte va fi îndrumat personal şi va primi materialele necesare organizării şi ordonării conţinutului astfel încât formatul prezentării să corespundă cu cel al prezentărilor susţinute de către  medici în cadrul Congreselor Naționale și Internaționale. La sfârşitul tuturor prezentărilor, participanţii activi primesc un feedback constructiv din partea medicilor care audiază, se pot pune întrebări şi realiza discuţii în jurul subiectelor prezentate, sunt alese cele mai bune lucrări de către public împreuna cu medicii din juriu, iar câştigătorii sunt răsplătiţi cum se cuvine pentru efortul depus. Participanţii pasivi au ocazia de a audia lucrările colegilor studenţi sau doctorilor şi de a participa la discuţii.

Scientific Poster Session

Date editie

Organizator:
SSCR București

Perioada:
23 nov. 2023 - 23 nov. 2023

Perioada de inregistrare:
9 nov. 2023 - 23 nov. 2023

Costuri:
0.00 RON - pentru membrii cotizanti SSCR
0.00 RON - pentru restul lumii

Locatie:
Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Localitate București

FilialaNumarul editiei localeLocatieData startData stop 
Nu am gasit rezultate.
Se afiseaza 1-2 din 2 rezultate
FilialaNumarul editiei localeLocatieData startData stop 
SSCR București3Palatul Facultății de Medicină2024-03-28 18:00:002024-03-28 20:00:00
SSCR București2Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila"2023-11-23 18:00:112023-11-23 20:00:11